Top

Onderstaande modellen heeft Woodmobiel reeds gebouwd met het Woodmobiel houten bouwspeelgoed pakket. Alle modellen van Woodmobiel zijn altijd op KINDGROOTTE, dus... éérst bouwen en daarna er ècht mee spelen!


Met één WOODMOBIEL pakket bouw je àlle modellen zoals hieronder staan afgebeeld...
...bouwen, spelen, afbreken, weer een ander model bouwen, òf je bouwt gewoon een eigen creatie!
Vind je een gemaakt model te klein en wil je het groter hebben?
Gewóón wat méér en/of grotere elementen gebruiken!
WOODMOBIEL groeit met je méé!

Voorbeelden...

houten speelgoed driewielerOm deze Driewieler te bouwen heb je slechts een klein deel van het pakket nodig zodat je met de rest gemakkelijk nog wat anders kunt maken. Keuze genoeg! houten speelgoed skelterDe Skelter is een heel eenvoudig model van Woodmobiel. Je maakt deze skelter in no-time. Ga erop zitten, beweeg je voort met je handen en stuur met je voeten. Cool hè! houten speelgoed racewagenMet de Racewagen van Woodmobiel kan je worden voortgetrokken of van een heuveltje afrijden. Zelfs duwen met een duwstang is mogelijk en de racewagen is bestuurbaar.


houten speelgoed driewieler
Om deze Scootmobiel te bouwen heb je slechts één Woodmobiel pakket nodig. Ga erop zitten, want ook dit model is op kindgrootte, lekker rijden en sturen naar waar je maar wilt!
houten speelgoed skelter
De Bakfiets is een super leuk model van Woodmobiel. Neem plaats op het zadel, gooi je spulletjes in de bak en ga lekker toeren, sturen naar links of naar rechts zoals bij een echte bakfiets!

houten speelgoed racewagen
Met de Marktkraam van Woodmobiel kan je echt marktje spelen. Vul je kraam met allerlei spullen die je wilt verkopen, en is de markt voorbij breek je de kraam weer af zoals bij een échte markt!houten speelgoed hijskraanZelf je eigen houten Hijskraan 
bouwen en daarna hijsen maar, en óók rijden en er zèlf op plaatsnemen want ook deze hijskraan is op kindgrootte.
Zo ben je dus een échte kraandrijver.
houten speelgoed basketbalnetOok sporten doe je met Woodmobiel. Hou je van Basketbal? Bouw dan je eigen Basketbalnet en ben je klaar met sporten breek het weer af en maak weer een ander model. Keuze genoeg! houten speelgoed vliegtuigWe zijn er trots op! Een speelgoed Vliegtuig op kindgrootte. Rij ermee naar de startbaan, loer door de voorruit of er geen vogels op je pad zijn en laat de propeller ronddraaien, het kàn ècht.


houten speelgoed toilettafelVoor de dames onder ons deze heuse Toilettafel met lade, draaiplateaux en spiegel. De kaptafel is ook verrijdbaar, de lade kan open en dicht en de spiegel is kantelbaar. Net ècht. houten speelgoed poppenhuisJe kunt natuurlijk je poppen bewaren in een doos of kast. Maar leuker is het je poppen een éigen huis te geven, het Poppenhuis van Woodmobiel. Even een poppenhuis maken dus! houten speelgoed wandelwagenGezellig wandelen doe je met de door jou gemaakte Wandelwagen. Zet er je maatje of gewoon je poppen in, en trek erop lekker op uit, spulletjes in het opbergvak als in een echte trolley.


houten speelgoed kantoorWord directeur met het Kantoor van Woodmobiel. Je zelf gebouwde rijdbare bureau en bureaustoel in je eigen kamer of gewoon gezellig in de woonkamer.
Succes verzekerd!
houten speelgoed bolderkarBouw deze Bolderwagen, ga er in zitten en laat je duwen of voorttrekken. De houten onderdelen van Woodmobiel zijn er ècht op berekend en kunnen héél wat hebben.
Géén probleem dus!
houten speelgoed scooterGa je op reis? Doe dat met de Scooter van Woodmobiel. De scooter heeft een echte voorruit en de bagage berg je op onder de zitting, want die is opklapbaar net zoals bij een echte scooter.


houten speelgoed winkeltoonbankWinkeltje spelen is van alle tijden. Vandaar deze rijdende Winkeltoonbank met plateaux en vitrine met doorzichtige en draaibare deksel voor je waardevolle spulletjes. houten speelgoed kruiwagen met trapjeZonder Kruiwagen kom je nergens en een ladder heb je nodig om hogerop te komen! Bouw het met Woodmobiel en ben je hoog genoeg geklommen, alles démonteren en wat anders bouwen! houten speelgoed voetbaldoelenEen partijtje voetballen is natuurlijk doelloos zonder Doelen, dus... je maakt deze beide doelen even zèlf met de houten onderdelen van je pakket Woodmobiel houten bouwspeelgoed.


houten speelgoed tafel en stoelJe eigen Tafel en Stoel bouwen voor écht gebruik in de keuken, kamer of op het terras. Het blad is opklapbaar, dus berging voor boeken etc. onder het tafelblad. Véél bouw- zit- en leesplezier! houten speelgoed loopfiets en autopetEen Autopet en Loopfiets horen natuurlijk bij je standaard uitrusting.

Je bouwt ze beiden met het Standaard pakket van Woodmobiel. Eérst bouwen en daarnà je rondjes rijden. Gaaf hè!

houten speelgoed kruiwagen en steekwagenDeze Kruiwagen en Steekwagen 
zijn reuze handig bij het werken in de tuin. Je bouwt deze kruiwagen èn steekwagen gelijktijdig uit één Woodmobiel pakket.


houten speelgoed vogelhuisjeVogeltjes zien eten in een door jezelf gebouwd Vogelhuisje, héél apart! Plaats dit vogelhuisje op een geschikte plaats en laat Woodmobiel weten welke vogeltjes op bezoek kwamen. houten speelgoed wipDeze Wip is gebouwd met wat minder frame elementen, dus kleiner maar nog steeds op kindgrootte. Door gebruik van méér of minder elementen zijn de modellen groter of kleiner te maken. houten speelgoed helicopterJe eigen Helikopter bouwen is natuurlijk héél gaaf. Daarna erin plaatsnemen en de rotorbladen laten draaien nóg cooler, en... rijden en sturen kan óók, maar vliegen...  helaas!


houten speelgoed hijskraanZelf je eigen houten Hijskraan bouwen en daarna de last ophijsen die gehesen moet worden. Ook leuk, je kunt er zelf op plaatsnemen want ook deze hijskraan is op kindgrootte. houten speelgoed steekwagensEen zware last te torsen? Niet met deze Woodmobiel Steekwagens.

Je bouwt ze beiden uit één Standaard pakket. Ben je klaar met sjouwen? Maak er weer iets anders van, keuze genoeg!

houten speelgoed robotVoel je je af en toe wel eens eenzaam? Maak dan de Robot van Woodmobiel. De Robot kan in allerlei standen gezet worden, zelfs op z’n kop! Zo heb je je eigen vriendje altijd bij je. Gezellig toch?


houten speelgoed schoolbordSchooltje spelen is hot. Bouw dit Schoolbord met Woodmobiel. Op het bord kan je ècht ‘krijten’. Uit hetzelfde pakket bouw je er een bankje bij zodat je er lekker bij kunt gaan zitten. houten speelgoed bolderkarDeze Bolderkar bouw je in enkele uren. (of korter!) met het houten bouwpakket van Woodmobiel. Maar het gaat niet om de snelheid maar wèl dat je lekker bezig bent. Creatief en leerzaam. houten speelgoed loopfietsMet de Loopfiets kan je je zowel binnen als buiten verplaatsen. En wil je hem parkeren? Géén punt. Woodmobiel heeft er ook een houder bij zodat je Loopfiets niet omvalt als je hem even niet nodig hebt.


houten speelgoed schrijftafelWil je een brief schrijven? Maak dan éérst dit Woodmobiel Schrijfblad

Wil je er bij zitten? Ook dat kan, de stoel hoort erbij en aantekeningen maak je gewoon met krijt of stift òp het blad.

Ook voor het bouwen van iets anders is Woodmobiel héél geschikt, bijvoorbeeld een Plantenbak. Wanneer je je fantasie de vrije loop laat ontstaan de meest leuke creaties. Héél apart hoor! houten speelgoed strandkarDe Strandkar van Woodmobiel is echt te gebruiken op het strand, reuze handig. Duwen, voorttrekken, sturen, géén probleem! Plezier en gemak gecombineerd in dit unieke model van Woodmobiel.Voor de gezelligheid en juiste sfeer heeft Woodmobiel de Kerstboom bedacht. 
Tuig hem op met slingers en kerstballen
en je hebt je eigen Kerstboom!
Gezellig toch?
houten speelgoed kastjeJe belangrijke documenten, boeken en spulletjes bewaar je natuurlijk in een zelfgebouwd Kastje van Woodmobiel.

Sluit de deurtjes, want... opgeruimd staat netjes, en zo hoort het!

houten speelgoed werkbankMet de Werkbank van Woodmobiel kan elke jonge klusser heerlijk knutselen. En je gereedschap?
Gewoon opbergen ónder het blad.
Altijd bij de hand maar keurig opgeruimd!


houten speelgoed driewieler met aanhangerEen Aanhanger achter je voertuig maakt het nóg interessanter. Aankoppelen, afkoppelen, je spulletjes opladen en lossen...

...urenlang speelplezier is het gevolg.

houten speelgoed kanon‘Oorlogje’ spelen met een zelfgebouwd Kanon kan natuurlijk ook. Achterop gaan zitten, richten en vuren! En is er weer vrede, maak je er toch weer wat anders van! houten speelgoed transportwagenDe Opbergwagen is handig voor het opbergen van je Woodmobiel onderdelen.
In het bakje passen de bouten, moeren en ringen, dus géén losse spullen door je kamer!


 


Houten speelgoed modellen gebouwd met twéé WOODMOBIEL pakketten en/of losse onderdelen.
Alle WOODMOBIEL onderdelen zijn los te bestellen. 

Met de Marktkraam van Woodmobiel kan je perfect ‘marktje’ spelen. Net als een echte marktkoopman is het éérst de markt opbouwen en daarna je artikelen aanprijzen. Je eigen Auto bouwen en er daarna mee rijden en sturen! Motor kapot? De motorkap kan open! Lekke band? Het wiel kan eraf! Je eigen Kenteken schrijf je op de zwarte plaat. ‘Poppenkastje’ spelen met een door jezelf gebouwde Poppenkast. Kruip erachter, zet je toeschouwers op het bankje en laat je publiek meegenieten van jouw fantasie.

Het Kasteel is één van de grotere modellen van Woodmobiel. De ophaalbrug en de slagboom kunnen omhoog en naar beneden. Zo ben je een èchte kasteelheer! Huisje bouwen met Woodmobiel! Ramen en deuren kunnen open. Plaats dit Hoekhuis in een hoek van je kamer en je bent thuis! Verhuizen? Gewoon verplaatsen dus! Dit Huisje is voorzien van een counter aan beide zijden, handig voor het uitstallen en verkopen van je producten. Deuren, en zelfs het dakraam, kunnen open en dicht.

Transporteurtje spelen met de Heftruck van Woodmobiel. De ‘vorken’ gaan ècht naar boven en beneden. Eigenlijk heet dit dan ook een Vorkheftruck! Ga overstag met de Zeilboot van Woodmobiel. Zittend in je zeilboot beweeg je je voort met je voeten. Zo heb je bij gebrek aan vaarwater tóch een goede vaart! Dit Wachthuisje heeft aan de rechterkant een balie waaraan bezoekers zich kunnen melden om hun ‘papieren’ te laten zien.
Dit huisje is dus eigenlijk een ‘checkpoint’.

Deze Boot is gebouwd met meerdere Standaard pakketten en logisch... hoe méér materiaal, hoe groter de modellen en mogelijkheden worden.
Dit schip meet ca. 1 x 3.5 meter!
Zelfs een Stapelbed, waarin kinderen ècht de nacht kunnen doorbrengen, bouw je met Woodmobiel houten onderdelen!
Absoluut ‘hufterbestendig’.
Dit stapelbed meet 0.70 x 1.60 x 1.70 meter.
Even tijdelijk Kinderstoelen nodig? Bouw het met Woodmobiel. Leg er een kussentje in en ‘klaar voor gebruik’. Hoger of lager maken? Kwestie van een gaatje hoger of lager benutten. 


Je eigen meubels maken? Oók dat kan met Woodmobiel!

        
                     Wandlamp                                                         Ligstoel                                                           Regisseursstoel  
                    hoogte 100cm.                                                 
lengte 160cm. - breedte 50cm.                                           breedte 52cm. - zithoogte 48cm.

         
                            Grote tafel                                                       Hoge en lage tafel                                                  Bijzettafeltjes
        
hoog 76 cm. - breed 88cm. - lang 88cm.                                   met aflegvak en draaiplateau.                                                  vele maten mogelijk.

                 
                                 Stoeltje                                                           Bankje                                                               Hoekbankje
                     breedte 44cm. - zithoogte 36cm.                                    breedte 76cm. - zithoogte 36cm.                                         breedte 105cm. - zithoogte 36cm.

                 
     Kastje - hoog 76cm. - breed 76cm. - diep 36cm.                                ...met deurtje en klep...                                            ... met inlegplankje en wielen.
 

                
       Boekenkast - H 76cm. - B 76cm. - D 28cm.                        Boekenkast - H 140cm. - B 44cm. D 28cm.                  Boekenkast - met deurtjes. (L of R draaiend)

            
              Rietveld meubelen nàbouwen?   Dat doe je gewoon met Woodmobiel, en dàn schilderen, hartstikke leuk toch?
            
                                    Zò bouw je in een handomdraai je eigen Rietveld tafel en stoel met Woodmobiel...
  
           ...en wil je er een eigen tintje aan geven? Dan heb je hier wat voorbeelden hoe je nieuwe stoel er dan uit kan zien!

    
     Muurtafel - blad verstelbaar - bladmaat 48 x 76cm.                                  Ledikant - bedmaat B 68cm. - L 120cm. (lengte variabel)

Ook is het leuk iets te maken wat niemand nog heeft, iets heel nieuws dus!
Zo ontstaan de meest wonderlijke constructies en altijd weer; op kindgrootte!
     

Alle productfoto's op deze site zijn gemaakt door: Fritz Design (zie: www.productfotostudio.com)